Hoe draag jij bij aan het eten van de toekomst?

25 september 2024

Ongezonde voedingskeuze is in veel landen al de meest logische keuze geworden, met alle gezondheidsgevolgen van dien. Het kán anders, vinden voorlopers TastyBasics en Hutten. Zij laten onder de vlag van de Healthy Food Coalition zien hoe het eten van de toekomst nu al mogelijk is.

Tijdens deze ‘Food Fashion show’ maak je kennis met producten die mensen dagelijks eten, maar dan voedzaam en gezond, ontwikkeld volgens de toekomstvisie van de deelnemende partijen. Aanwezigen gaan in gesprek met diverse betrokkenen in de voedselindustrie, waaronder professor Jaap Seidell, hoogleraar Voeding & Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Dr. Luc Hagenaars universitair docent verbonden aan het Amsterdams UMC en Professor Andre Nijhof. Dit zal gaan over de rol van het bedrijfsleven in het creëren van een gezond aanbod en de stand van de voedseltransitie naar gezonde voeding.

De  Healthy Food Coalition is op 11 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur in de Werkspoorkathedraal (zaal: Wasruimte), Tractieweg 41, Utrecht.

 

Aanmelden kan hier.