– Bedrijfsinformatie – Het mbo is populair. Steeds meer havo- en vwo-leerlingen kiezen voor een mbo-studie, zo constateerde de MBO Raad onlangs. Het succes van de kersverse flex-opleiding van het ROC van Amsterdam (ROCvA) is…
Lees verderDrie acteurs nemen je mee achter de schermen van de bakkerij. De bakker bakt, maar wie werken er verder allemaal in de bakkerij? Op zondag 10 november kunnen kinderen op ontdekkingstocht in het museum. Want…
Lees verderRavensbergen Food startte bijna honderd jaar geleden in de Bollenstreek als ambachtelijke banketbakker en groeide vanaf de midden jaren tachtig door tot een industriële mueslirepenfabriek. Tussendoorrepen vormen een groeimarkt. Algemeen directeur Christophe Thys en productontwikkelaar…
Lees verderFi Europe maakt zich op voor zijn grootste en beste jaar ooit. Van 19-21 november 2024 organiseert Messe Frankfurt het toonaangevende wereldwijde evenement voor food and beverage. Er zijn dan 1.500 exposanten en een programma…
Lees verderBrood is nogal eens onderhevig aan trends, gebaseerd op aannames. Dikmaker, koolhydraatbom; we hebben alle vooroordelen al wel eens voorbij horen komen. Dat brood een belangrijke bron van voedingsstoffen, vitamines en mineralen is, bevestigen nu…
Lees verderInternationale bakkerijmedewerkers in de industriële bakkerij kunnen voortaan ook goed voorbereid van start op hun nieuwe werkplek. Het Introductieprogramma voor de industriële bakkerij is vanaf nu namelijk beschikbaar in het Engels. Het Introductieprogramma is een…
Lees verder-Bedrijfsinformatie – Om aan de hoge verwachtingen van klanten te kunnen voldoen, is het rogge-aandeel in combinatie met de zaden, pitten en het mout in de Rex Delicatesse-mix van Ireks uniek. Het geeft dit brood…
Lees verderDe jaarlijkse competitie tussen Limburgse en Zuid-Oost Brabantse bakkers om de beste vlaai te bakken is ook dit jaar weer gehouden. Samen met juryvoorzitter Marcel Roubroeks ging Henk Hover, presentator bij L1, de regionale omroep van…
Lees verderPizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 28 oktober 2024 het tweede Pizza Inspiratie Event bij SVO in Houten. Op het programma staan onder meer demo’s door Tawfik el…
Lees verderBakkerij Van der Bijl besteedt veel aandacht aan het opleiden van personeel. Ook is geïnvesteerd in extra machines om het werk gemakkelijker te maken. Desondanks blijft het een uitdaging om voldoende medewerkers te vinden. Maatregelen…
Lees verder





