Südback 2024 biedt een schat aan bakkerij-innovatie

09 oktober 2024

Ongeveer zevenhonderd exposanten ontmoeten bezoekers uit binnen- en buitenland op Südback, de vakbeurs voor de bakkerij- en zoetwarenhandel. Op een oppervlak van ongeveer 65.000 vierkante meter presenteren bedrijven op hun stands de belangrijkste thema’s arbeids- en installatietechniek, grondstoffen, koopwaar, winkelinrichting, verkoopbevordering en diensten met betrekking tot de bakkerijbranche. De beurs is van 26 tot en met 29 oktober in Stuttgart.

 

Een greep uit het programma:

De nationale voorronde van de World Chocolate Masters wordt tijdens de beurs voor het eerst live gehouden. Tijdens Südback nemen kandidaten uit Duitsland en Oostenrijk het tegen elkaar op in vijf intensieve competitierondes. Het motto van de competitie is ‘Play!’ en komt terug in elke taak tijdens de competitie. De wedstrijd vindt plaats in Hal 8, Stand 8C51.

De Carlo Wildt Cup vraagt om creativiteit, vakmanschap en precisie. Onder het thema ‘LandLeben’ moeten banketbakkers werken maken die indruk maken op het gebied van smaak en uiterlijk. De wedstrijd wordt voor de vijftiende keer gehouden en de prijsuitreiking vindt plaats in het Konditoren Forum. De wedstrijd vindt plaats in Hal 7, Stand 7D71.

De gerenommeerde Südback Trend Award is een onderscheiding met als doel ontwikkelingen op het gebied van technische innovaties, design en concepten te erkennen. De prijzen worden uitgereikt in de categorieën Marketing, Sales & Organisation, Raw Materials & Convenience, Technology en voor bijzondere prestaties op het gebied van Sustainability. De prijsuitreiking vindt plaats op 26 september om 9.30 uur bij de opening van de beurs.

Daarnaast zijn er talloze workshops, fora, lezingen, demonstraties en netwerkgelegenheden. Voor het volledige programma kijk je op www.messe-stuttgart.de/suedback/en/programme/programme-overview

 

Bezoekersinformatie, plattegrond en tickets: www.messe-stuttgart.de/suedback/en/

 

Foto’s: Landesmesse Stuttgart GmbH