Bakker Meen krijgt nieuwe eigenaar
18 januari 2024
Na 37 jaar dragen eigenaren Jan en Margret Meen het stokje over aan Eric en Irma van Otten. De naam ‘Bakker Meen’ is al sinds 1900 een vertrouwd adres in Delden en omstreken voor de liefhebbers van brood, banket en chocolade.
Een opvolger in de familie zat er voor Bakker Meen niet in. Chocolatier Remi Meen gaat wel de chocolaterie in Delden onder zijn hoede nemen. Hij blijft dus het vertrouwde gezicht van Meen. Er is gezocht naar een waardige overname om de hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit te behouden voor Delden. Hieruit kwam Patissier en Broodspecialist van Otten naar voren. Jan Meen en Eric van Otten kennen elkaar al jaren als goede collegabakkers.
Puur Natuur
Eric van Otten: ‘Wij, Patissier en Broodspecialist van Otten staan bekend om het bakken van Puur Natuur, zonder kunstmatige toevoegingen. Als kwaliteitsbakker bakken we alleen brood op basis van authentieke ingrediënten, inmiddels al 96 jaar. We streven met elkaar voortdurend naar de beste kwaliteit.’
Van Otten ziet ernaar uit om ook de klanten in Delden te verrassen met het veelzijdige assortiment. ‘Voor de klanten blijft dezelfde vertrouwde kwaliteit dan ook gegarandeerd en alle winkelmedewerkers zullen iedereen in Delden graag van dienst blijven zijn.’
Jan en Margret laten weten dankbaar te zijn ‘voor het team van fantastische medewerkers en zeker ook de fijne en trouwe klandizie van de laatste 37 jaar.’ Zij dragen dan ook vol trots het stokje over.
