Pruvé Korstdeeg: dé basis voor jouw creaties

10 september 2025

- Bedrijfsinformatie -

Elke bakker weet: een betrouwbare basis bepaalt het eindresultaat. Pruvé belooft met haar korstdeeg constante kwaliteit. Het is gemaakt van slechts vier pure ingrediënten: bloem, vetstof, water en zout. Geen toevoegingen, wél flexibiliteit.

‘Met dit halffabricaat kunnen bakkers zich volledig richten op wat écht belangrijk is: onderscheidende en smaakvolle eindproducten maken’, zegt Corné Frik, accountmanager bij Pruvé. Er zijn drie soorten, dus je kunt kiezen welke het beste bij je past. Er is allround korstdeeg met een mooie, regelmatige feuilletering, extra feuilleterend korstdeeg met extra zout en meer volume en extra stevig korstdeeg, speciaal voor verwerking in ruimtes met wisselende temperaturen.

 

Productie optimaliseren

Het korstdeeg is een diepvriesproduct en leverbaar in diverse formaten en vouwen, van 2,5 tot 10 kilogram. Zo kun je efficiënt werken zonder kwaliteitsverlies. Dankzij de constante kwaliteit kun je de productie optimaliseren, terwijl je toch ruimte houdt voor creativiteit en eigen signatuur.

Corné Frik: ‘Met ons korstdeeg besparen bakkers tijd, zonder hun ambacht te verliezen. We denken graag mee welke variant het beste past bij jouw werkwijze.’

 

Salted Caramel Millefeuille

Haal het maximale uit Pruvé korstdeeg en creëer laagjes vol smaak met crème suisse, salted caramel en krokante plakjes korstdeeg. Ontdek het stappenplan op Pruvé.nl (www.royalsmilde.com/merken/pruve/inspiratie/salted-caramel-millefeuille).

 

Advies nodig? De accountmanagers staan klaar om je te ondersteunen bij de juiste keuze. Neem contact op voor persoonlijk advies. Pruvé is onderdeel van Royal Smilde Bakery. info@royalsmilde.com, www.pruve.com.