Bakeplus IJsdagen 2025: Innovatie en noviteiten in Kesteren

16 januari 2025

Na het succes van 2024 organiseert Bakeplus ook dit jaar weer de Bakeplus IJsdagen. Dit evenement biedt de gelegenheid om de nieuwste ijssmaken te proeven en unieke creaties te ontdekken.

De Bakeplus IJsdagen vinden plaats op dinsdag 11 en woensdag 12 februari 2025 op de bijzondere en centraal gelegen locatie Molen de Zwaluw in Kesteren. De Bakeplus IJsdagen markeren de aftrap van het nieuwe ijsseizoen en bieden een unieke kans om noviteiten te proeven en de nieuwste innovaties in de ijswereld te ervaren.

Bakeplus kijkt ernaar uit om tijdens dit evenement nieuwe producten en technieken te presenteren die inspelen op de laatste trends in de markt. Ook haar (Italiaanse) partners zullen hun noviteiten tonen en hun expertise delen. Voor Bakeplus is samenwerking met toegewijde partners essentieel, wat resulteert in kansen voor innovatie en succes voor haar klanten.

Wat kun je verwachten:

  • Proeverijen: Laat je verrassen door nieuwe ijssmaken, variërend van gedurfde combinaties tot klassieke favorieten met een unieke twist. Daarnaast kun je genieten van heerlijke chocoladedecoraties en kunstwerken.
  • Ontmoet de ijsspecialisten: De experts staan klaar om je meer te vertellen over de nieuwste smaken en technieken, en om al je vragen te beantwoorden.
  • Netwerken: Profiteer van de mogelijkheid om te netwerken met ijsspecialisten, partners en collega’s uit heel het land, onder het genot van een hapje en een drankje.

Bakeplus is trots dat de volgende partners aanwezig zijn tijdens de Bakeplus IJsdagen: Aromitalia, Comprital / La Peferita, Fabbri, Cresco, Pregel, Dawn/ Royal Steensma, Callebaut, Fruitlife, Friesland Campina / Debic, Polak Specerijen  / VAVCO, Cemex, Valmar en Perfect Ice Solutions / Veenhuizen.

 

Bezoekersinformatie

Datum: Dinsdag 11 en woensdag 12 februari 2025

Tijd: 11.00 tot 18.00 uur

Locatie: Molen De Zwaluw, Batterijenweg 19C, 4041 DA Kesteren

Toegang: gratis voor zowel klanten als niet-klanten

 

Voor meer informatie en aanmelden: www.bakeplus.nl/ijsdagen2025