BLOG De Jonge Garde Er is veel aanstormend talent in de bakkerijbranche. Student Kayleigh Nas (24) uit het Gelderse Ulft blogt voor Bakery Next over haar ervaringen tijdens haar opleiding Leidinggevende Bakkerij op het Summa…
Lees verderLaat me je een geheim verklappen. Een geheim dat niet in de vitrine ligt naast de verse croissants en ambachtelijke appeltaarten. Een geheim dat geen prijskaartje heeft, maar wel de sleutel is tot jouw succes:…
Lees verderIn mijn vorige column schreef ik over omgaan met drukte. Nu is ‘druk hebben’ volgens mij inherent aan het hebben van een eigen bedrijf, je werk is nooit af. Dat is dan misschien een nadeel…
Lees verderBLOG De Jonge Garde Er is veel aanstormend talent in de bakkerijbranche. Student Kayleigh Nas (24) uit het Gelderse Ulft blogt in Bakery Next over haar ervaringen tijdens haar opleiding Leidinggevende Bakkerij op het Summa…
Lees verderWist je dat de producten die jij met liefde en vakmanschap in jouw bakkerswinkel aanbiedt gemiddeld 50 procent duurder zijn dan de ‘neppers’ die je in de gangpaden van de supermarkt vindt? Ja, je leest…
Lees verderHerken je dat? Dat klanten bij je in de winkel komen en zeggen: ‘Oh, wat is het hier lekker rustig?’ Of dat je vrienden zeggen: ‘Jullie zullen het nu wel rustig hebben’, want ja… december…
Lees verderBLOG De Jonge Garde Er is veel aanstormend talent in de bakkerijbranche. Student Kayleigh Nas (24) uit het Gelderse Ulft blogt in Bakery Next over haar ervaringen tijdens haar opleiding Leidinggevende Bakkerij op het Summa…
Lees verderOntdek hoe je bakkerij de kracht van piekmomenten omarmt en deze laat resoneren tot het einde van de klantreis. Vandaag duiken we in de wereld van marketing, zonder al te veel ‘poucepas’. Laten we praten…
Lees verderWaar denk je aan bij ‘donkere dagen’? De donkere dagen voor kerst? Of de winterdepressie die op de loer ligt doordat de dagen weer korter werden? Ik hoop aan het eerste. Nu de dagen kort…
Lees verder