Columns & Blogs

’Mijn schouders moeten eronder, iets met laatste loodjes’

10/04/2024

BLOG De Jonge Garde Er is veel aanstormend talent in de bakkerijbranche. Student Kayleigh Nas (24) uit het Gelderse Ulft blogt voor Bakery Next over haar ervaringen tijdens haar opleiding Leidinggevende Bakkerij op het Summa…

Lees verder
Joep Gommans adviseert bakkers

Superfijne Klanten: Het Geheime Ingrediënt voor succes!

28/03/2024

Laat me je een geheim verklappen. Een geheim dat niet in de vitrine ligt naast de verse croissants en ambachtelijke appeltaarten. Een geheim dat geen prijskaartje heeft, maar wel de sleutel is tot jouw succes:…

Lees verder
De bakker

Lef

12/03/2024

In mijn vorige column schreef ik over omgaan met drukte. Nu is ‘druk hebben’ volgens mij inherent aan het hebben van een eigen bedrijf, je werk is nooit af. Dat is dan misschien een nadeel…

Lees verder

‘Vers brood ruikt heerlijk, maar van verbrand rubber ga ik glimlachen’

12/03/2024

BLOG De Jonge Garde Er is veel aanstormend talent in de bakkerijbranche. Student Kayleigh Nas (24) uit het Gelderse Ulft blogt in Bakery Next over haar ervaringen tijdens haar opleiding Leidinggevende Bakkerij op het Summa…

Lees verder
Joep Gommans adviseert bakkers

Lever jij 50 procent extra smaak, service en verrassing?

28/02/2024

Wist je dat de producten die jij met liefde en vakmanschap in jouw bakkerswinkel aanbiedt gemiddeld 50 procent duurder zijn dan de ‘neppers’ die je in de gangpaden van de supermarkt vindt? Ja, je leest…

Lees verder
De bakker

Druk!

14/02/2024

Herken je dat? Dat klanten bij je in de winkel komen en zeggen: ‘Oh, wat is het hier lekker rustig?’ Of dat je vrienden zeggen: ‘Jullie zullen het nu wel rustig hebben’, want ja… december…

Lees verder

‘Ik blijf mezelf uitdagen’

05/02/2024

BLOG De Jonge Garde Er is veel aanstormend talent in de bakkerijbranche. Student Kayleigh Nas (24) uit het Gelderse Ulft blogt in Bakery Next over haar ervaringen tijdens haar opleiding Leidinggevende Bakkerij op het Summa…

Lees verder
Joep Gommans adviseert bakkers

Bakken met marketingimpact: De magie van de ‘Piek – Einde Regel’

05/02/2024

Ontdek hoe je bakkerij de kracht van piekmomenten omarmt en deze laat resoneren tot het einde van de klantreis. Vandaag duiken we in de wereld van marketing, zonder al te veel ‘poucepas’. Laten we praten…

Lees verder
De bakker

Donkere dagen

05/02/2024

Waar denk je aan bij ‘donkere dagen’? De donkere dagen voor kerst? Of de winterdepressie die op de loer ligt doordat de dagen weer korter werden? Ik hoop aan het eerste. Nu de dagen kort…

Lees verder