Nieuwjaarsevent Genootschap van de Bakkerij en Bakery Nexus
08 januari 2024
Is het geen goed idee om het nieuwe jaar goed én smakelijk te beginnen? Het Genootschap van de Bakkerij en Bakery Nexus openen daarom samen het nieuwe jaar op 22 januari 2024 met een bijzonder uniek netwerkevent boordevol smaak. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden en juist daarom leerzaam voor iedereen die betrokken is bij de bakkerijbranche in brede zin.
‘Smaak; van toestand naar doe-stand!’ Dit mag je niet missen… alleen al om het smaakvolle en inspirerende programma!
Tijdens dit interactieve event neemt Peter Klosse, de ‘Smaak-professor’ van Nederland je mee op reis langs allerlei facetten die op smaak van toepassing zijn. In zijn afscheidsrede als lector aan de Hotelschool van Maastricht deed hij enkele inspirerende uitspraken, die óók op de bakkerijbranche in brede zin van toepassing zijn: “Er wordt veel geschreven over de toestand, maar hoe komen we in de doe-stand? Daar hoor je veel te weinig over. ” En: “Smaak wordt bijna nooit genoemd als een oplossing, maar zeg nu zelf, wie heeft er een probleem mee om iets lekkers te eten?”, vraagt Klosse zich af.
Plaats van handeling: Restaurant de Echoput in Apeldoorn
Aanvang: 17.00 uur en einde circa 21.00 uur
Het doel van dit smaakvolle event is dat wij juist in de DOE-stand komen, met proeven, praten, maar ook volop gelegenheid voor netwerken en genieten met elkaar!
Voor slechts € 99,00 per persoon kun jij bij dit event aanwezig zijn, inclusief meerdere proeverijen en consumpties. Indien gewenst kun je zelfs een overnachting reserveren. Zie het aanmeldingsformulier voor verdere informatie. Wees dus snel met aanmelden want vol = (smaak)vol!
https://forms.gle/1bf47kWRrFbkPgAQ9
