Iba, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie, is een baanbrekend platform voor inspiratie en innovatie. Van 18 tot en met 22 mei 2025 wordt de Messe Düsseldorf omgetoverd tot dé ontmoetingsplaats voor…
Lees verderTijdens BakkersVak 2025 waren Mercurius Verzekeringen, de versverzekeraar van Nederland, en Van Kempen en Co, specialist in administratie, loonadministratie en financieel/fiscaal advies, gezamenlijk aanwezig om hun diensten, speciaal afgestemd op de (banket)bakkerij- en IJsbranche, te…
Lees verderHet projectplan ‘Inclusief werken in de Food 2024–2026’ van de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) is gehonoreerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Via deze regeling kunnen werkgevers ondersteuning krijgen om medewerkers met maximaal…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – Aminola gaat een strategisch partnerschap aan en investeert in RELSUS om de volgende generatie functionele en duurzame plantaardige ingrediënten beschikbaar te maken. Aminola is aangesteld als exclusieve Europese distributeur voor RELSUS voor…
Lees verderBijbaan in de bakkerij is een online campagne om jongeren te wijzen op de mogelijkheid van een baan of bijbaan in de bakkerij. Het uiteindelijke doel is om jongeren te stimuleren een carrière in het…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – Baktec introduceert met trots zijn nieuwste assortiment watermeng- en meetapparatuur, ontworpen om de werkzaamheden voor zowel bakkers als servicemanagers te vereenvoudigen. Met een focus op gebruiksgemak, verbeterde duurzaamheid en moeiteloos onderhoud, stelt…
Lees verderRegiowinnaars uit heel Nederland zijn op 9 april in Eindhoven de strijd met elkaar aan gegaan om de felbegeerde titel Nederlands Jeugdkampioen Brood en Banket. Deze landelijke vakwedstrijd vond plaats op het Summa College en…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – Waar gaat het op de lange termijn heen met ons allen en de bakkerijbranche? Ireks wil op iba 2025 in Düsseldorf, die plaatsvindt van 18 tot en met 22 mei, deze vraag…
Lees verderDit jaar vierde bijna 70 procent van de Nederlanders Pasen, het hoogste aantal sinds 2021. Chocoladepaaseitjes blijven de ultieme paastraditie: meer dan driekwart van de Paasvierders haalde ze in huis. En bijna een derde verstopte…
Lees verderLekker Lupine heeft een driejarige samenwerkingsovereenkomst gesloten met Van der Westen organic family bakery. Dankzij deze samenwerking zal bakkerij Van der Westen biologisch lupinemeel van Nederlandse bodem verwerken in brood, met mogelijk uitbreiding naar andere…
Lees verder





