Tien bakkers hebben recentelijk het heugelijke nieuws te horen gekregen dat zij in de finale staan van de competitie Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. De bakkers werden verrast door een bezoek van het bestuur van de…
Lees verderGeen Oeteldonk zonder worstenbrôôd, dat moge duidelijk zijn. Maar toen de bakkerij van Keilekker in eigen bewoordingen ‘in d’n hens’ leek te staan, sloeg de schrik om het hart van menig carnavalsvierder. ‘Is er dees…
Lees verderNa het succes van vorig jaar organiseren een aantal vrijwilligers van de Stichting Bake for Life ook dit jaar de inmiddels befaamde Bake for Life Rally. Op zaterdag 17 mei gaan rallyliefhebbers opnieuw de uitdaging…
Lees verderDe winnaars van de prestigieuze Gouden Gard 2024-2025 zijn bekendgemaakt. Jorn Nieuwenhuis van Holy Sweets in Nijmegen heeft de Gouden Gard Patisserie 2024-2025 gewonnen. De Gouden Gard Boulangerie ging naar Rick Tjoelker van Bakkerij Pots…
Lees verderDossche Mills, AGRAVIS en OCI Nitrogen, een volledige dochteronderneming van OCI Global, werken samen om de duurzame productie van tarwe op te schalen. Dit initiatief vermindert de ecologische voetafdruk van brood en andere tarweproducten aanzienlijk.…
Lees verderOPINIE door Henri van Geffen Op 13 januari j.l. heeft een toezichthouder ons bedrijf bezocht. Het zou gaan om een herhaalinspectie, maar dit was zeker niet het geval. De inspecteur wilde per se toegang…
Lees verderVan 9 t/m 11 maart 2025 is het weer zover: Bakkersvak & IJs-Vak opent de deuren in Evenementenhal Gorinchem. Hét evenement waar vakmanschap, innovatie en smaak samenkomen. Of je nu bakker, patissier, ijsbereider of horecaprofessional…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – BAKKERSVAK MARKTKRAAM 11 De bakkers van Petit Pastry zijn de uitdaging aan gegaan. Als petit fours-specialist willen zij hun klanten blijven verrassen. Daarom hebben ze een tweetal concepten ontwikkeld waarmee de ambachtelijke…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – BAKKERSVAK STAND G 16 Tijdens Bakkersvak op 9, 10 en 11 maart presenteren Marti Orbak Software en Evers Kassasystemen innovatieve bakkerijsoftware die werkt vóór de bakker. In een tijd waarin veel bakkers…
Lees verderHoe ga je om met nieuwe werknemers in de bakkerij? Of met stagiairs of jonge sollicitanten? Hoe trek je die laatste überhaupt? De nieuwjaarsbijeenkomst van het Genootschap voor de Bakkerij en de jonge professionals van…
Lees verder





