Bijar Altalabani, Lid van de Raad van Bestuur van ROC van Amsterdam-Flevoland heeft een gloednieuwe, multifunctionele opleidingskeuken geopend bij MBO College Centrum. Met maar liefst 24 werkplekken is deze keuken geschikt voor alle examens voor…
Lees verderNa het succes van 2024 organiseert Bakeplus ook dit jaar weer de Bakeplus IJsdagen. Dit evenement biedt de gelegenheid om de nieuwste ijssmaken te proeven en unieke creaties te ontdekken. De Bakeplus IJsdagen vinden plaats…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – Dekom heeft begin deze maand weer haar nieuwe Voorjaarscatalogus 2025 via een direct-mailing over geheel Nederland verspreid. In deze catalogus staan weer de bekende decoraties in chocolade, marsepein, suiker en kunststof voor…
Lees verder– Bakker Bart – Met zijn derde vestiging in slechts vijf jaar tijd bewijst Ronald van Kolthoorn dat jong ondernemerschap en innovatie hand in hand gaan. Op 12 november opende hij met trots de deuren…
Lees verderOPINIE door Peter de Wit Er is veel aan de hand met de pensioenvoorziening van werknemers. Het zal niemand ontgaan zijn dat het zo vertrouwde pensioenstelsel, in Nederland nog altijd een van de beste ter…
Lees verderBakkerij Jack Poell uit Eindhoven heeft een metamorfose ondergaan. De zaak is grondig verbouwd en inmiddels feestelijk heropend. Ton en Sanne Poell, vierde generatie in dit familiebedrijf, zijn enorm blij met het resultaat. Ton en…
Lees verderDe Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV) heeft een nieuwe Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) ontwikkeld voor de ambachtelijke bakkers. Deze RI&E is inmiddels erkend door het Steunpunt RI&E, wat een belangrijke stap is voor de…
Lees verderDe actie ‘Mama Brood’, die in 2012 is opgezet door bakker Eric van Otten en Peter van der Wal, is tot een succesvol einde gekomen. In samenwerking met Bakels kon deze actie landelijk worden uitgerold.…
Lees verderVan zondag 9 tot en met dinsdag 11 maart 2025 vindt Bakkersvak en IJs-Vak plaats in Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen lang staat vakmanschap centraal, met als een van de hoogtepunten de IJsVak-Wedstrijden: de competitie waarin…
Lees verderRondom afgelopen Kerst was het ook bij de biologische supermarkten, bakkerijen en slagers extra druk. Niet alleen met vaste klanten, maar ook veel nieuwe klanten wisten de bio-winkels rondom de feestdagen goed te vinden. Vooral…
Lees verder





