Al onze lezers en relaties, van bakkers tot leveranciers en van patissiers tot ijsmakers: Een heel goed 2025 gewenst namens het hele team van Bakery Next! Wij gaan er ook in 2025 weer vol voor…
Lees verderNa bijna 3 jaar is het nog steeds oorlog in Oekraïne. Steden zijn vernietigd, heropgebouwd en elders worden weer steden platgegooid. Het dagelijks leven is voor veel Oekraïners een uitdaging. Naast dat de basisvoorzieningen als…
Lees verderStel je voor: eindeloze sneeuwvlaktes, ijzige winden, bizarre kou en duisternis die de dagen opslokt. Op 10 januari 2025 trotseren Pieter en Margot Röling de meest extreme omstandigheden tijdens de Noordkaap E-Challenge 2025. Om het…
Lees verderIn het Bakkerijmuseum Medemblik is de kerstperiode niet compleet zonder de geur van versgebakken tulbanden. Dagelijks wordt deze feestelijke lekkernij met liefde bereid, maar waar komt de tulband eigenlijk vandaan? De naam verwijst naar het…
Lees verderDe Week van het Brood is in 2025 niet één maar twee weken én met een nieuwe toevoeging, namelijk het NK Broodbeleggen. Via social media en andere kanalen worden jongeren opgeroepen hun favoriete broodje in…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – Op 21 december 2024 viert Bakkerij Service Hagel haar dertigjarig jubileum met een feestelijke receptie. Al drie decennia lang blazen Herman Hagel en zijn team machines nieuw leven in met een scherp…
Lees verderVoor mensen met een beperking kan winkelen in een binnenstad een behoorlijke uitdaging vormen. Bijvoorbeeld doordat stoepen en drempels te hoog zijn, trottoirs en gangpaden te smal en de terrasjes te vol. Gelukkig zijn er…
Lees verderIn de EU is de nieuwe Richtlijn op duurzaamheid aangenomen: de Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CSDDD). Wat betekent dit voor bakkerijbedrijven? En wat is precies het verschil met de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD),…
Lees verderVeel bakkers denken dat het bij het vak hoort: eczeem, oftewel droge, rode, jeukende handen met scheurtjes, kloofjes of blaasjes. Je handen zijn tenslotte de hele dag in de weer met deeg, water en andere…
Lees verderDe bakkerijsector kent op het gebied van duurzaamheid verschillende uitdagingen, hoewel brood een duurzaam imago heeft en ook een relatief duurzaam product is. De graanteelt is één van die hotspots waar verduurzaming nodig is. Dit…
Lees verder





