De ‘südback Trend Award’ wordt sinds 2002 uitgereikt aan bedrijven die actief de toekomst van de bakkerijhandel vormgeven. Ook dit jaar wordt hij uitgereikt tijdens vakbeurs südback (26 tot en met 29 oktober 2024) in…
Lees verderAG, eigenaar en moedermaatschappij van Droste, maakte in juli 2024 haar voornemen bekend samen met het huidige managementteam van Droste op zoek te gaan naar een geïnteresseerde partij om het bedrijf met alle bijbehorende activiteiten…
Lees verderBakkerij Van der Kloet heeft een nieuwe winkel geopend in de wijk Westeinde in Leeuwarden. Dit is volgens eigenaar Jan Douwe Gerbranda het resultaat van een fijne samenwerking tussen de retail en het ambacht. Voorheen…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – Dossche Mills zet in op verdere verduurzaming van de productieketen. Dat is in het voordeel van de bakker, zegt duurzaamheidsdeskundige Laura Jonckheere. ‘Het is belangrijk om de CO2-reductie nauwkeurig in kaart te…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – De nieuwe wintercatalogus van Articor is uit. De catalogus geeft een goed beeld van het totaalpakket, met onder andere chocolade decoraties, kleurstoffen, chocolade hagelslag, Articors unieke en handgemaakte chocolade crispy ballen, kleurpasta’s, sprays,…
Lees verderDe Nederlandse consument verspilt zo’n drie boterhammen per week, ruim 60 miljoen boterhammen per week in heel Nederland. Tijd om daar samen verandering in te brengen. Daarom haakt het NBC aan bij de Verspillingsvrije Week…
Lees verderBrood speelt de hoofdrol bij het ontbijt. Dat wil NBC ook graag laten zien aan de burgemeester, kinderen en hun ouders. Daar kan jouw bakkerij in de Burgermeesters ontbijtweek (speciaal door en voor de ambachtelijke…
Lees verderNa de bekendmaking door Prestige Fruit van de 15 finalisten van ‘De Beste Aardbeienslof van Nederland’, hebben de creaties van de deelnemers veel aandacht gekregen van de pers. Dagbladen en media door het hele land…
Lees verderNa het bereiken van een onderhandelingsresultaat voor de sector-cao Zoetwaren op 17 juni 2024 door de vier sociale partners zijn hun achterbannen inmiddels ook akkoord gegaan met het resultaat. De sociale partners betreffen hier branchevereniging…
Lees verderAl meer dan zestig jaar verenigt SIAL Paris professionals van over de hele wereld om de laatste ontwikkelingen in de foodindustrie te bespreken. Als een traditionele ontmoetingsplaats en netwerkevenement, ondersteunt SIAL bedrijven bij het delen…
Lees verder





