– Bedrijfsinformatie – Misschien staat er binnenkort wel een scholier of student in de winkel die graag bij je wil komen werken. Stichting Bakkracht is namelijk een campagne gestart om jongeren via een bijbaan enthousiast…
Lees verderBegin deze maand heeft Dekom weer de Zomercatalogus gedistribueerd. Deze editie geeft weer een indruk van wat Dekom allemaal te bieden heeft, maar is slechts een greep uit het ruime totale assortiment. Dat wordt op www.dekomart.nl…
Lees verderPer 1 juli aanstaande zal Mirjam Kortekaas haar functie als directeur van de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum neerleggen. De laatste vijf jaar is mede door de activiteiten van NBC het broodvolume gestabiliseerd, het imago van…
Lees verderMet meerdere winkels en een webshop is Bakkerij Schuld geen onbekende in de bakkerswereld. Alle producten geproduceerd door Schuld worden zelf bezorgd met een eigen wagenpark. Bezorging aan particulieren, de eigen winkels en aan de…
Lees verderOndernemers en leidinggevenden die zich afvragen of het Bedrijfsontwikkelplan iets voor hun bedrijf is, vinden op Bakbekwaam nu uitgebreidere en geactualiseerde informatie over het traject. Met het Bedrijfsontwikkelplan helpt de Stichting Bakkracht bakkerijen en hun…
Lees verderGa jij als bakker voor het eerst personeel in dienst nemen? Voordat je een nieuwe medewerker kan aannemen, moet je een aantal dingen regelen. Er is nu een handige checklist beschikbaar. De Kamer van Koophandel…
Lees verder– Bedrijfsinformatie – B&O Bakkerij Techniek B.V. gaat op kleine voet verder. Daarom is er nu een online veiling van bakkerijmachines, gereedschappen, inventaris en antiek. ‘Tijden veranderen, zo ook voor ons’, geeft B&O Bakkerij Techniek…
Lees verderHet kabinet moet de vele duurzaamheidsverplichtingen voor het mkb versimpelen, regelingen zoveel mogelijk samenvoegen en de toegang tot bestaande klimaatmiddelen voor het mkb verbeteren. Dat zeggen MKB-Nederland en VNO-NCW. Volgens de ondernemersorganisaties is het mkb…
Lees verderHoewel (tarwe)brood een relatief lage milieu-impact heeft en goed past binnen een duurzaam voedingspatroon, zijn er in de broodketen nog genoeg uitdagingen en kansen om te verduurzamen. Er zijn diverse mooie initiatieven die met collectieve…
Lees verderEen consortium van vijf hogescholen, Aeres Hogeschool, HAS green academy, Hogeschool Van Hall Larenstein, Hogeschool Inholland en Hanze Groningen, is samen met bedrijven en experts een tweejarig onderzoek gestart naar de teelt en toepassing van…
Lees verder





