Next Deli, het online platform voor speciaalzaken en foodservice, is failliet. Dit werd door eigenaar Ben Hansen zelf aangevraagd. Het platform verbond onder andere bakkerijen rechtstreeks aan de consument. Voor de verdere groei van NextDeli,…
Lees verderTop Bakkers maakt alle aangesloten bakkerijen lid van de Top Bakkers coöperatie, waarmee zij mede-eigenaar van het bedrijf worden. Daarnaast gaan de bedrijven die onderdeel zijn van de Top Bakkers groep nog meer samenwerken. Sinds…
Lees verderNaast het vaste assortiment Lekker Puur sappen, jams en sauzen van Vink Fruitboerderij, is vanaf nu ook de zomerse seizoensjam van kersen weer op de markt. De jam wordt bereid in de ambachtelijke fruitkeuken van…
Lees verderDe Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV) heeft op Moederdag namens alle ambachtelijke brood- en banketbakkers een Moederdagtaart aangeboden aan Prinses Beatrix. Meesterpatissier Hidde de Brabander, Serena van Breukelen en Tijs Hermkens hadden de eer…
Lees verderJürgen van Dongen uit Terheijden is de winnaar geworden van de strijd om Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2024. Hij kreeg de wisseltrofee uitgereikt door de loco-burgemeester van Breda de heer Peter Bakker. We moeten alweer…
Lees verderOnlangs vond de werksessie over de komende Verspillingsvrije Week (9 tot en met 15 september 2024) plaats met meer dan vijftig aanwezigen. Hier is het nieuwe thema ‘Voorraad Management’ gepresenteerd. Het thema omvat bijvoorbeeld het…
Lees verderCurio student Jordy Vermunt uit Oudenbosch is een mooie titel rijker. Hij won Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje in de categorie mbo-studenten. Hij zit in het tweede jaar van de opleiding leidinggevende bakker in Breda. -…
Lees verderEVEN BINNENKIJKEN Nyncke Posthuma, eigenaresse van Puur Posthuma, heeft haar bakkerswinkel in Wommels (Friesland) vernieuwd. Het ontwerp heeft ze zelf verzorgd. Smûk (Fries voor ‘gezellig en mooi’) was daarbij het uitgangspunt. Dit is ook…
Lees verderZo’n 150 Oekraïners vonden een warm welkom én werk op de verschillende locaties van Bakker Goedhart in Nederland. Zoals Yana (56) en Victor (58), die werken bij Goedhart Convenience in Leeuwarden. Dit is hun verhaal.…
Lees verderDoor het dagverse karakter van brood is verspilling een onderwerp dat aandacht verdient. Daarom zet de NVB zich in om de reststromen en verspilling in de keten inzichtelijk te maken. Op basis van de aangeleverde…
Lees verder





