Nieuws

Koelunits huren bij Petit Forestier: Flexibel en op en top hygiënisch

26/06/2025

– Bedrijfsinformatie – Petit Forestier is de enige Europese dienstverlener die zich volledig richt op de volledige koelketen. Van bedrijfswagens en vrachtwagens tot koelmeubels en koelcontainers, zij bieden een compleet aanbod voor geconditioneerde opslag en…

Lees verder

Broodway en Meat Expo & Taste of Tavola zijn nu samen Artisan 2025

26/06/2025

– Bedrijfsinformatie – Artisan 2025 brengt het beste van Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola samen in één nieuw totaalevent voor food artisans. Vier dagen lang, van 28 september tot en met 1 oktober, …

Lees verder

Winnaars Worstenbroodje ‘Vegan’ en ‘Innovatief’ bekend

26/06/2025

De Winnaars van de categorieën ‘Vegan’ en ‘Innovatief’, onderdeel van de wedstrijd ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2025’ zijn bekend: respectievelijk JPM Bakery uit Deurne en Bakkerij van der Steen uit Made. Na een spannende finale…

Lees verder

Compad Software viert dertig jaar innovatieve bakkerijsoftware

26/06/2025

Al dertig jaar lang vertrouwen bakkers op de innovatieve bakkerijsoftware van Compad Bakkerij. Wat in 1995 begon met installaties via floppydisks en ondersteuning op locatie, is uitgegroeid tot een modern, veelzijdig softwarepakket dat dagelijks gebruikt…

Lees verder

IJssalon de Hoop uit Blaricum beste IJssalon van Nederland

26/06/2025

IJssalon de Hoop uit Blaricum is verkozen tot IJssalon van het Jaar. Na een nominatie die verkregen werd doordat medewerkers van IJssalon de Hoop op 10 maart een tweede en vierde plek wisten te bemachtigen…

Lees verder

De Tweede Jeugd erkend als sociaal ondernemer

26/06/2025

De Tweede Jeugd heeft voor de komende twee jaar het certificaat PSO30+ toegekend gekregen. Met een score van 60 procent arbeidsplaatsen voor mensen vanuit een kwetsbare arbeidspositie, voldoet de tostiproducent ruimschoots aan de criteria voor…

Lees verder

OrderLemon gaat met ‘Laatste Rondje’ de strijd aan tegen voedselverspilling

26/06/2025

– Bedrijfsinformatie – Onder de naam ‘Laatste Rondje’ lanceert OrderLemon een nieuw platform dat consumenten en winkeliers op landelijk niveau samenbrengt om voedselverspilling tegen te gaan en tegelijkertijd de omzet te verhogen. Veel bakkers werken…

Lees verder

Drie nieuwe Meesters en lancering van het boek ‘Meesterschap’

26/06/2025

Tijdens een feestelijke inauguratie zijn begin juni maar liefst drie nieuwe Meesters officieel gehuldigd. Na het succesvol afleggen van de Meesterproef in april mogen Bas Gommans, Hans Peter Winter en Nick van Doorn zich voortaan…

Lees verder

Bakkerij PartyVlaai: Abdel gaf bakkers Henk en Amy carte blanche om te experimenteren met smaakcombinaties

26/06/2025

Hartje Waalwijk, aan de allereerste straat met Fairtrade-keurmerk, vind je PartyVlaai, de feestbakker van de Langstraat. Sinds 2019 staat deze bakkerij onder leiding van Abdel Razak Chraou, een gedreven ondernemer met een achtergrond in zowel…

Lees verder

Jubileum De Korenbloem: herinneringen ophalen met hazelnootschuimtaart

26/06/2025

Met een feestweek vol proeverijen, actieproducten en historische accenten stond Banketbakkerij De Korenbloem Schaafsma in Sneek en Franeker stil bij het 100-jarig bestaan van de vestiging in Sneek. Voor eigenaren Romke en Jantina van der…

Lees verder